Дронове

Avest Agro предлага готово решение за интеграция на дрон във Вашето стопанство, включващо съдействие при избора на дрон според нуждите Ви, обучение за управление и софтуер за изготвяне на карти Skyglyph.

Zephyrus

Zephyrus е един от най-ценово достъпните дронове от тип fixed wing в света. Отличава се от другите модели на пазара с дълго време на полет – до 90 минути с едно зареждане на батерията, при скорост 12-14 м/с и заснета територия до 3 000 дка. Тези характеристики го правят подходящ за всяко средно и голямо стопанство, желаещо да практикува прецизно земеделие. Дронът е оборудван с автопилот и GPS и има възможност да снима едновременно с две камери по време на един полет.

Спецификация:
Широчина: 1990 мм
Дължина: 1300 мм
Тегло: 2600 г
Мотор: T-motor 620kv
Автопилот: 3DR Pixhawk
Двоен GPS+Glonass с висока точност
Място за фотокамера във фюзеляжа, място за GoPro
5 батерии
Заредно устройство
6-канално дистанционно
Гаранция 12 мес.

New field of wheat in countryside rural landscape

Цена: 7 500 лв. с ДДС

Цена: 9 000 лв. с ДДС

Athena

Athena е професионален коптер, подходящ за различни цели, включително прецизни снимки от ниска височина (5 м от земната повърхност). В сравнение с други модели от този клас, Athena изпъква с по-дълго време за полет – до 25 минути. Летателният апарат се отличава със здрав корпус, благодарение на карбоновите си елементи. Наличието на шест перки го прави изключително устойчив на вятър.

Спецификация:
GPS
Гимбал за GoPro или MAPIR
5 батерии
Заредно устройство
6-канално дистанционно
Гаранция 12 мес.

Получете оферта за дрон

Получете оферта за дрон

Sending
Menu Title